Кількість
|
Вартість
|
||
|
Суміш для м'якого молочного морозива та шейків Toffee Chocolate Shake/Ice Cream, вагою 1 кг, є продуктом, призначеним для приготування молочного шийка або м'якого морозива.
Для приготування молочного шийка рекомендується збити суміш у блендері до отримання однорідної маси. Для приготування м'якого морозива суміш необхідно заморозити у фризері або використовувати домашню морозиво.
Суміш для молочного шийка/мороженого Toffee Chocolate Shake/Ice Cream не містить рослинних жирів та барвників, а також складається з натурального молока експортної якості.
У галереї можна побачити реальні фотографії приготування м'якого морозива із цієї суміші.
Пропорція:
Морозиво: 1 кг суміші на 3-3,5 літри води. Можна регулювати за смаком.
Шейк:
на воді:
на 100мл води + лід = 1 столова ложка суміші (16-17грам)
на стакан 300мл = 3 столові ложки суміші + 260грам води (кількість води залежить від того як добре збиває Ваш блендер).
на молоці:
на стакан 500мл: 220мл молока + 40грам суміші (2-2,5 столові ложки).
Приготування молочного шейку:
без льоду:
насипати в блендер або шейкер суху суміш для коктейлю, долити воду і добре усе збити.
з льодом:
1. подрібнити лід,
2. додати суміш для коктейлю та збити
3. долити воду і ще раз добре усе збити
За смаком можна додавати фруктовий або ягідний сироп і отримувати кожного разу різні коктейлі.
Приготування м'якого морозива:
1. Суміш розчинити у 3-х літрах води
2. Залити у бункер фрізера / мороженицю.
Вага: 1кг
Склад: цукор, сухе знежирене молоко, какао порошок зі зниженим вмістом жиру, сіль, антиспікаючий агент: діоксид кремнію, загущувачі: карбоксиметилцелюлоза, камідь гуара.
Харчова цінність в 100 г сухого продукту: Білків 15,22г, Вуглеводів 83,67г, Жирів 2,35г/ Калорійність: 416,72ккал