Кількість
|
Вартість
|
||
|
Для тих хто хоче визначитися зі смаком любить кожен день пробувати щось новеньке рекомендуємо спробувати наш дегустаційний набір. Основна перевага, що купуючи набором - Ви економите. Це наша плата за те що ви познайомитеся з усією нашою лінійкою. Ми хочемо щоб купуючи нашу каву у вас була можливість догодити кожному члену вашої родини. Ідеальна кава для Вас.
До складу дегустаційного набору входить:
Фермери цієї кави вирощують цінні сорти на своїх невеликих фермах і транспортують ретельно відібрану вручну каву на центральні переробні станції, де під пильним наглядом співробітників зі стиглих ягід видаляють м'якоть, ферментують їх, миють і сушать на сонці. Мита обробка кави дозволяє отримати чіткий і чистий смак напою завдяки видаленню ягідної пульпи перед сушінням зерна. Для кавових зерен, які зварені відповідно до всіх правил, характерний окреслений післясмак, де запах квітів та фруктів є важливим критерієм напою. Бленд цієї кави з особливих сортів арабіки: червоний, жовтий і помаранчевий бурбон вирощених у регіоні Лас Делісіас та сортів Катурра, катуаї вирощених у регіоні Коркін. Спробувавши цю чудову каву Ви відчуєте смаковий мікс суниці і абрикоса, а після відчуватимете післясмак з цитрусовою кислинкою. Аромат напою запам'ятається нотками мигдалю і малинового джему.
Насиченість: 7/10
Кислотність: 6/10
Espresso Blend 70%/30%
70%
Ферма Санта Ана.
Регіон: Лас Делісіас.
Сорт арабіки: червоний, жовтий та помаранчевий бурбон.
Обробка: мита.
Висота: 1100-1400м.
Аромат: білі квіти, кісткові фрукти, мигдальна крихта.
Післясмак: цедра апельсина.
Смак: абрикос.
30%
Ферма: Генерасьйонес.
Регіон: Коркін.
Склад: 100% Арабіка
Сорт арабіки: катура, катуаї.
Обробка: мита.
Висота: 1100-1400м.
Аромат: полуниця, малиновий джем.
Післясмак: цитрусова кислинка, бразильський горіх, малина.
Смак: суниця, бразильський горіх.
Фермери цієї кави вирощують цінні сорти на своїх невеликих фермах і транспортують ретельно відібрану вручну каву на центральні переробні станції, де під пильним наглядом співробітників зі стиглих ягід видаляють м'якоть, ферментують їх, миють і сушать на сонці. Мита обробка кави дозволяє отримати чіткий і чистий смак напою завдяки видаленню ягідної пульпи перед сушінням зерна. Для кавових зерен, які зварені відповідно до всіх правил, характерний окреслений післясмак, де запах квітів та фруктів є важливим критерієм напою.
Бленд цієї кави з особливих сортів арабіки: Катурра, Катуаї, вирощених у регіоні Санта Роса де Копан і сортів жовтий катуаї та мондо нововирощених у регіоні Мантик'єра де Мінас.
Скуштувавши цей чудовий напій Ви відчуєте смак молочного шоколаду і сухофруктів. Аромат напою запам'ятається карамелі та фундуку.
Смак: молочний шоколад та сухофрукти.
Аромат: карамель та фундук.
Насиченість: 7/10
Кислотність: 5/10
Espresso blend: 50%/50%
50%
Ферма: Норма Іріс Фіайос.
Регіон: Санта Роса де Копан.
Склад: 100% Арабіка
Сорт арабіки: катура, катуаї.
Обробка: мита.
Висота: 1150-1500м.
50%
Ферма: Педра Негра.
Регіон: Мантик'єра де Мінас.
Склад: 100% Арабіка
Сорт арабіки: жовтий катуаї, мондо ново.
Обробка: натуральна
Висота: 900-1000м
Потенціал Болівії дозволяє вирощувати чудову каву, що вона і робить, але в невеликих кількостях. Фермери вирощують цінні сорти на своїх невеликих фермах і транспортують ретельно відібрану вручну каву на центральні переробні станції, де під пильним наглядом співробітників зі стиглих ягід видаляють м'якоть, ферментують їх, миють і сушать на сонці. Мита обробка кави дозволяє отримати чіткий і чистий смак напою завдяки видаленню ягідної пульпи перед сушінням зерна. Для кавових зерен, які зварені відповідно до всіх правил, характерний окреслений післясмак, де запах квітів та фруктів є важливим критерієм напою. Спробувавши каву Болівія Каранаві Ви відчуєте смак стиглої вишні, а після відчуватимете довгий солодкий післясмак фініка і мигдалю. Аромат напою запам'ятається нотками інжиру та карамелі.
Смак: темна слива, вишня
Післясмак: фінік, мигдаль
Аромат: інжир, карамель
Насиченість: 8/10
Кислотність: 6/10
Регіон: Ла Паз
Ферма: Каранаві
Обробка: мита
Склад: 100% Арабіка
Сорт арабіки: Катуаї, Катурра, Кастільо
Фермерський напій висушеної м'якоті кавової ягоди. Фермери цього напою вирощують цінні сорти на своїх невеликих фермах і транспортують ретельно відібрану вручну м'якоть кавової ягоди на центральні переробні станції, де під пильним наглядом співробітників зі стиглих ягід видаляють м'якоть миють і сушать на сонці. Спробувавши цей чудовий напій Ви відчуєте смаковий мікс фініка, інжиру та журавлини, а після відчуватимете солодкий післясмак родзинок. Аромат напою запам'ятається нотками шипшини.
Категорія: Гватемала
Каскара – висушена м'якоть кавової ягоди
Регіон: Уеуетенанго
Ферма: Ла Каскада
Аромат: компот, шипшина.
Післясмак: родзинки.
Смак: фінік, інжир, журавлина
В Уеуетенанго вирощують такі сорти арабіки: Типіка, Бурбон, Катарра, Катуай
Обсмажування: Висушена м'якоть кавової ягоди