Додайте товари до списку бажань
0
Опис
Країна вирощування: Бурунді Характеризується високою щільністю тіла напою (густий) і приємною не цитрусовою кислинкою. В ароматі є квіткові запахи. У смаку чітко чутна кислинка стиглої вишні та солодкість сливи із шоколадним посмаком. КИСЛОТНІСТЬ 6 З 10 Історія країни не вивчена докладно, але відомо, що першими європейцями на території сучасної Бурунді стали британські мандрівники Джон Ханніг Спік і Річардом Бьортоном в районі озера Танганьїка у 1858 році. Вони обігнули північну крайність озера в пошуках джерела Ніла. До кінця XIX століття на території країни з'явилися першідроти із Європи. До кінця XIX століття Бурунді стала колонією Німеччини, а після Першої світової війни перейшла до Бельгії. Тільки 1962 року була оголошена незалежність Королівства Бурунді. Надалі країна зазнала ще кілька спроб перевороту, унаслідок яких у країні встановлювалася військоваота. Всі ці складні політичні зміни неминуче вплинули і на економіку, і на кавове виробництво. Сьогодні в країні всіляко підтримується виробництво кави, оскільки органи влади чудово розуміють значущість експорту кави для бюджету країни. Все виробництво кави керується так званими согесталями. Усього в країні 5 згесталей під їхнім керуванням міститься 133 станції митої обробки кави. Кава вирощується на дуже маленьких фермах і кавові ягоди після збирання врожаю відразу відвозяться на станцію з попереднього оброблення кави, де вони проходять процес ферментації та зерно відділяється від м'якоті, потім миється й сушиться. З лібералізації кавової галузі, що почалася на початку 90-х років, крім державних станцій з'явилися й кооперативні приватні підприємства з оброблення плодів кавових дерев. Після цього кавові зерна стали возити на одну з п'яти сортувальних станцій, де кава сортується за розміром зерна та кількістю дефектів. Ця кава називається Fully Washed (повністю митий) чилі скорочено FW. Решта кави проходить попереднє вологе оброблення на фермах і потім у формі зеленого зерна везеться на сортувальні станції, така кава позначається Washed (мита), скорочено W. Після сортування кави вирушає на склади OCIBU в столиці Бурунді Буюмбура, де через ліцензованих експортерів він надходить на світовий ринок. Вся кава з Бурунді — це арабіка, причому ручного збору й екологічно чиста, оскільки на хімічні добрива в фермерів прости немає засобів. КИСЛОТНІСТЬ 6 З 10

Кава в зернах Бурунді АА 100% арабіка 500г

В наявності
Код товару: 1300027
460 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Форма випуску
Вага

За адресою покупця - адресна доставка кур'єром до дверей по Україні здійснюється службою доставки "Нова Пошта". Термін доставки 1-3 дні.

Самовивіз з нашого магазину.

Більше інформації про доставку

  • Онлайн-оплата кредитною та дебетовою карткою LiqPay.
  • Післяплата.
  • Безготівковий розрахунок.
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Характеристики
Бренд Standard Coffee
Форма випуску Зерновий
Кількість в упаковці 1
Вага 500 г
Без кофеїну Ні
Профіль чашки (смак) Вишня
Співвідношення А/Р 100/0
Склад Арабіка 100%
Ступінь обсмажування Средня
Країна виробник Україна
Тип упаковки Пакет
Вид кави Зерновий
Код товару 1300027
Вгору